Eläinten tilat

Koirahoitola

 • Koirahoitola sijaitsee rakennuksen alakerrassa. Jokaiselle koiralle/koirakolle on oma tila. Tilat ovat helposti pestäviä ja desinfioitavia. Ruoka- ja vesikupit pestään astianpesukoneessa.
 • Koirakaverin kanssa fyysiseen kosketukseen pääsee vain valvotusti, remmilenkeillä tai pihatarhassa leikkien.
 • Tilat ovat eri kokoisia ja muunneltavissa, jolloin isommallakin laumalla on mahdollisuus päästä hoitoon samaan tilaan.
 • Vaatimuksena hoitoon pääsemiseksi on, että koiran tulee olla ihmisille ystävällinen ja käsiteltävissä. Toisista koirista ei tarvitse pitää.
 • Koiralle tulee ottaa mukaan oma ruoka hoitojakson ajalle, oma peti, rokotustodistus ja turvalliset varusteet remmilenkkejä varten (ei venyviä valjaita esim.Rukka comfort ja Puppy pehmovaljaat).
 • Myymälästä voi ostaa BioMill- peruskuivamuonia sekä makupaloja, puruluita  ja muita herkkuja.
   

Koirapäiväkoti

Koirapäiväkoti on tarkoitettu koirille, jotka tarvitsevat säännöllisesti päivähoitoa. Koiran tulee olla sosiaalinen ja pystyä toimimaan koiralaumassa.

Koirat ovat valvotusti yhdessä laumassa (yläkerran tiloissa). Ne saavat leikkiä keskenään sekä sisällä, että ulkona. Lisäksi niiden kanssa tehdään yksi remmilenkki päivässä.

TÄLLÄ HETKELLÄ TÄYNNÄ
 

Kissahoitola

Kissat ja fretit  majailevat yläkerrassa, omassa huoneessa. Huoneessa on 5-6 eri kokoista kissapaikkaa. Jokaiselle kissalle/kissalaumalle on oma tila. Tilat, huonekalut ja raapimalaudat ovat helposti pestäviä ja desinfioitavia. Ruoka- ja vesikupit pestään astianpesukoneessa.

 • HUOM! Yli 7 kuukauden ikäiset uroskissat oltava kastoroitu
 • Kissoilla tulee olla voimassaolevat rokotukset. HUOM! Kissaflunssa-rokote uusittava 1-3 vuoden välein riippuen rokotteesta.
 • Kissojen hoitohintaan sisältyvät Royal Caninin kuivamuona (sterilised, exigent, indoor, light ja senior)  ja Racinelin Take Care -merkkinen kissanhiekka. Oma, maistuva märkäruoka olisi suotavaa tuoda mukaan.
 • Freteille tulee ottaa mukaan oma ruoka
   

Kanit

Kanipaikat sijaitsevat talon päädyssä, rauhallisessa huoneessa. Kanien tilat on rajattu koirien pentuaitauksilla. Häkkiä ei ole, vaan kanit saavat pomppia vapaasti lattialla. Sisustukseen kuuluu kuivikelaatikko, heinähäkki heinineen, vesipullo tai -kuppi, matto ja pesäkoppi tarpeen vaatiessa.

Hoitohintaan sisältyy kaikki ruuat ja kuivikkeet. Ruokakupit pestään astianpesukoneessa.

Tilat ja sisustusmateriaalit ovat helposti pestäviä ja desinfioitavia.

Suosittelemme RHD-rokotusta.
 

Marsut ja muut jyrsijät

Kodinhoitohuoneessa  (pääsääntöisesti) sijaitsevat marsujen ja muiden jyrsijöiden pöydät.

 Marsut asustavat tilavassa häkissä. Sisustukseen kuuluvat pesäkoppi, kuivikkeet, runsaasti heinää  ja vesipullo. Hoitohintaan sisältyvät kaikki ruoka ja c-vitamiini.

Gomakissa on yksi pieni lasiterraario, mutta olisi suotavaa, että muut jyrsijät tulisivat hoitoon omassa, tutussa häkissä/terraariossa. Hoitohintaan sisältyy kaikki tarvittava.  Ruokakupit pestään tiskikoneessa.